Kontakt

DQS Slovakia s.r.o.

Bôrická cesta 107

010 01 Žilina

Slovenská Republika

Tel: +421 (0)948 516-427

Kontaktujte nás

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn Sociální Icon
  • RSS

Tento web používa súbory cookies. Jeho prehliadaním súhlasíte s ich používaním. DOZVEDIEŤ SA VIAC

Ochrana osobných údajov a zodpovednosť

(Imprint, privacy, liability)

DQS SLOVAKIA s.r.o. - certifikačné služby ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001:2015, TISAX, IATF 16949:2016.| dqs-slovakia.sk

Potraviny, krmivo a spotrený tovar

 

Spoločnosti po celom svete, zo všetkých podnikateľských sektorov vidia DQS ako ich dôveryhodného partnera pre systémovú certifikáciu. Zistite, čo ponúkame prostredníctvom nižšie uvedeného prehľadu, alebo nás kontaktujte, aby ste zistili viac o našich službách.

ISO 22000

Systém manažmentu pre bezpečnosť potravín

ISO 22000 je svetovo zosúladená a procesne orientovaná norma pre bezpečnosť potravín, ktorá môže byť použitá akoukoľvek organizáciou v potravinárskej zásobovacej sieti, vrátane provízie o surových materiáloch a doprave.

Norma špecifikuje minimálne požiadavky pre manažment podnikových rizík: navyše oproti HACCP podľa Codex Alimentarius, je taktiež potrebné preukázať plnenie požiadaviek Good Manufacturing Practice (GMP) a zavedenie preventívnych programov.

ISO 22000 – pre hoho?

Medzinárodne uznaná norma ISO 22000 je aplikovateľná pre všetky organizácie, bez ohľadu na ich veľkosť a zložitosť, ktoré sú priamo alebo nepriamo zapojené do výroby potravinárskych výrobkov a ktoré chcú preukázať zhodu s HACCP podľa Codex Alimentarius spôsobom objektívneho a kompetentného hodnotenia. Norma adresuje hlavne organizácie, ktorýé smerujú k cieľavedomému, koherentnému a viac integrovanému systém manažmentu bezpečnosti potravín, nad rámec bežných právnych požiadaviek.

Výhody pre Vašu organizáciu:

  • Integrácia špičkových procedúr analýzy rizík a preventívnych programov vzhľadom na bezpečnosť potravín

  • Zvýšená bezpečnosť výrobkov a znížené riziko zodpovednosti za chybné produkty

  • Zvýšenie dôveryhodnosti medzi zákazníkmi, dodávateľmi a oficiálnymi riadiacimi autoritami na medzinárodnej úrovni

  • Holistické zhodnotenie celej organizácie, ako aj bezpečné a efektívne procesné toky, čo sa týka hygieny a ochrany zdravia

  •  Súlad s radom požiadaviek z rôznych potravinárskych noriem

  • Jednoduchá integrácia do existujúceho systému manažmentu, ako ISO 9001 a ISO 14001