Kontakt

DQS Slovakia s.r.o.

Bôrická cesta 107

010 01 Žilina

Slovenská Republika

Tel: +421 (0)948 516-427

Kontaktujte nás

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn Sociální Icon
  • RSS

Tento web používa súbory cookies. Jeho prehliadaním súhlasíte s ich používaním. DOZVEDIEŤ SA VIAC

Ochrana osobných údajov a zodpovednosť

(Imprint, privacy, liability)

DQS SLOVAKIA s.r.o. - certifikačné služby ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001:2015, TISAX, IATF 16949:2016.| dqs-slovakia.sk

Potraviny, krmivo a spotrený tovar

 

Spoločnosti po celom svete, zo všetkých podnikateľských sektorov vidia DQS ako ich dôveryhodného partnera pre systémovú certifikáciu. Zistite, čo ponúkame prostredníctvom nižšie uvedeného prehľadu, alebo nás kontaktujte, aby ste zistili viac o našich službách.

BRC

 

Svetová norma pre bezpečnosť potravín

Certifikačná norma je navrhnutá pre všetkých prevádzkovateľov potravinárskeho priemyslu, bez ohľadu na ich veľkosť alebo zložitosť. Požiadavky sú však zamerané hlavne na organizácie, ktoré produkujú výrobky pod značkou maloobchodného predajcu, alebo dodávajú tovar do Veľkej Británie a boli požiadané miestnymi obchodnými sieťami, aby im poskytli  tento doklad.

Väčšina potravín predaná vo Veľkej Británii, sú

potraviny so značkou maloobchodného predajcu. Na základe Food Safety Act 1990 (Zákon o bezpečnosti potravín),  sa od predajcov očakáva, aby vykonali všetky nevyhnutné preventívne opatrenia a uplatňovali náležitú starostlivosť pri predchádzaní chybám v prieskume, vývoji, distribúcii, reklame a pri predaji potravinárskych výrobkov konzumentom. Britské maloobchodné konzorcium (British Retail Consortium - BRC) vyvinulo Svetovú normu potravín, ktorá zahŕňa obranu náležitej starostlivosti podľa Britského zákonu o potravinách. Taktiež stavia základ pre hodnotenie producentov značiek maloobchodných predajcov, ktorí musia preukázať spĺňanie požiadaviek normy.

Výhody:

  • Vyššia dôvera medzi maloobchodnými predajcami a kupujúcimi v bezpečnosť, kvalitu a legálnosť produktov

  • Vyššia bezpečnosť výrobkov a nižšia právna zodpovednosť za chyby výrobkov

  • Bezpečný a efektívny tok procesov v záujem bezpečnosti potravín, za účelom rýchlej identifikácie a riadenia rizík vzhľadom na hygienu, kvalitu a ohrozenie zdravia konzumenta a na špecifikáciu účinných preventívnych opatrení.

  • Prístup na britský potravinársky trh